За 65-а поредна вечер в центъра на София се провежда антиправителствена демонстрация с

...
За 65-а поредна вечер в центъра на София се провежда антиправителствена демонстрация с
Коментари Харесай

65-а вечер на протест в столицата

За 65-а поредна вечер в центъра на София се провежда антиправителствена проява с искане за оставка на кабинета на Борисов и на основния прокурор, предварителни избори, машинно гласоподаване и служебно държавно управление. Протестът е под наслов " Нас не ни е боязън " като под този девиз протичат демонстрациите от 2-ри септември насам.

И довечера на протестът започна с прожекции на фасадата на някогашния Партиен дом на изявления на премиера Борисов, като на моменти го освиркваха. Към 20.00 часа камион с озвучителната техника блокира придвижването по бул. " Цар Освободител ". А някои от протестиращите обявиха пред БНР, че протестът се нуждае от още хора, с цел да реализира задачите си - оставката на кабинета и основния прокурор. Други пък са уверени, че няма да се уморят колкото и да се наложи да не престават митингите. 

В съпоставяне с вчерашния митинг, обаче, полицейското наличие през днешния ден е доста по-малко и протестиращите не се ревизират по този начин прецизно от органите на властта. Към момента демонстрацията протича спокойно и без напрежение.

Организаторите оповестиха, че ще заведат цивилен иск против ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, а парите ще отидат за болница ИСУЛ. Мотивът за желае е да видят по какъв начин се потвърждава в съда, че Васил Божков е платил на " Отровното трио " за митингите. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР